Medewerker Customer Service Technische Dienst


Ben jij de hands-on duizendpoot voor de verschillende rollen van customer service, inkoop en logistiek? Dan ben jij wellicht de juiste man / vrouw voor deze veelzijdige job!

Wat jij gaat doen
In de afwisselende functie van Medewerker Customer Service ben jij de klant- en servicegerichte spin in het web die ervoor zorgt dat met jouw organisatietalent alles op rolletjes loopt.

Als Medewerker Customer Service  heb je veel contact met onze klanten en leveranciers. Je beantwoordt hun vragen, doet bestellingen en handelt klachten correct af. Naast veelvuldig klantcontact verricht je ook een aantal logistieke en administratieve taken onder meer voorraadtellingen, het doen van bestellingen, laden- en lossen van producten, het uit- en ompakken, het digitaal registeren van diverse zaken en de afhandeling van verkooporders. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele bevoorrading van onze Service Technici. Je zorgt er dus voor dat onze Technische Buitendienst altijd met  de benodigde voorraad bij de klanten komen.


Wie jij bent

 • Een enthousiaste MBO’ er die graag de handen uit de mouwen steekt.
 • Je hebt gevoel voor commercie en bent klantvriendelijk én servicegericht.
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je contactuele vaardigheden zijn goed.
 • Je bent gewend te werken met geautomatiseerde administratieve systemen en hebt goede kennis van Microsoft Office.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre.


Wat wij bieden

 • Fantastisch team van collega’s die je graag begeleiden.
 • Inwerktraject op maat.
 • Goed salaris met aantrekkelijke bonusregeling.
 • Vaste werktijden die rekening houden met een gezonde balans tussen werk-privé.
 • 33 vakantie en ATV-dagen.
 • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Wie wij zijn

Arseus Dental Nederland (gevestigd in Waalwijk) is gespecialiseerd in solide oplossingen voor tandheelkundige praktijken welke de efficiëntie en kwaliteit verhogen en de complexiteit en kosten verminderen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun patiënten. Wat ons allemaal verbindt is een mooie lach. Relaties en betrouwbaarheid zijn een belangrijk goed voor Arseus Dental in het verleden, maar ook in de toekomst. Zoals wij met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om: enthousiast, attent, oprecht, samen en trots zijn daarbij onze kernwaarden.


Reageer nu
Ben jij dé spin in het web die moeiteloos de vele verschillende werkzaamheden tot een succes weet te maken? Dan heeft het team van Arseus Dental een passende plek voor je.

Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst nog wat meer informatie?
Bel of app Sonja Mous, HR Adviseur op 06-82056571.

Vacature

Type functie

Vacaturekenmerken