SOLLICITATIEPROCEDURE

SOLLICITATIEPROCEDURE

 

1. Solliciteren

Zie je op onze site een vacature waar jij enthousiast van wordt? Dan ontvangen wij graag jouw CV samen met een korte en bondige motivatie.

Henry Schein vindt de motivatie van sollicitanten erg belangrijk. Dus wij horen graag wat jou aanspreekt in de functie  en in onze organisatie. Waarom ben jij onze perfecte kandidaat?

 

2. De selectie

Uit alle sollicitaties die we ontvangen, selecteren we de kandidaten die volgens ons het beste bij de functie en bij Henry Schein passen. We kijken hierbij naar de motivatie en werkervaring van de sollicitant.

Wij laten je binnen 1 week weten of we met je verdergaan in de sollicitatieprocedure.

Ben je geselecteerd en zien wij op papier een match, dan neemt de verantwoordelijke Teamleider of Manager telefonisch contact met je op voor een eerste, korte telefonische kennismaking. Is deze eerste kennismaking positief dan belt een medewerker van de afdeling HR jou om samen een sollicitatiegesprek in te plannen.

Ben je niet geselecteerd voor een gesprek, dan ontvang je een schriftelijke afwijzing.

 

3. Het gesprek

Het sollicitatiegesprek wordt bij ons op kantoor gevoerd door de selectiecommissie. Deze commissie bestaat in ieder geval uit de leidinggevende, een directe collega en onze HR adviseur.

 

 

4. Online assessment

Wij vragen je, om voordat het gesprek plaatsvindt, thuis online een PI Behavioral Assessment™ te doen. Het PI Behavioral Assessment™ meet de drijfveren, behoeften en gedrag van degene die het invult. Gemiddeld kost het slechts 6 minuten tijd om het assessment af te ronden.

Met deze aanvulling op het sollicitatiegesprek wordt een goed beeld van jou als kandidaat gevormd.

Ben je niet door naar de volgende ronde, dan word je gebeld door de betreffende leidinggevende.

 

5. Het voorstel

Zijn het enthousiasme en de positieve energie na de gespreksrondes nog steeds aanwezig of zelfs gegroeid? Dan gaan wij jou een goed voorstel doen!

Onze HR adviseur, Sonja Mous, nodigt jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt zij de arbeidsvoorwaarden, het voorstel en de startdatum met jou. Daarnaast krijg je nog wat meer inzicht in wat Henry Schein doet voor haar medewerkers en verwacht van haar medewerkers.

 

6. Gefeliciteerd, een nieuwe baan!

Als jij akkoord gaat met ons voorstel, dan word jij onze nieuwe collega!